Ga voor een gelaatsbehandeling bij Schoonheids- en Pedicurepraktijk Martine!

Maak een afspraak

Heeft u acné of krijgt u steeds meer last van rimpels? 

Uw gezicht is uw visitekaartje! Een goede gezichtsverzorging is dan ook geen overbodige luxe. Bij Schoonheids- en Pedicurepraktijk Martine in Lotenhulle, Aalter, kunt u terecht voor een professionele gelaatsbehandeling.

Huidverbetering of huidverjonging? 

Ik zorg voor de gepaste behandeling. Ook ontspanning is natuurlijk belangrijk. Met een ontspannende gelaatsmassage maak ik uw gelaat opnieuw soepel.

NIEUW! : Microneedling & Microblading  

Wat is Microneedling?

Doel van de Elektrische Microneedling Pen is de huid te doorprikken, waarbij honderden uiterst kleine kanalen worden gemaakt. Hierdoor wordt nieuw collageen aangemaakt, de huid verjongt, rimpels worden sterk verminderd en littekens zullen versoepelen. 
Samen met de Microneedling therapie kan uw schoonheidsspecialiste een mesotherapie vloeistof (actieve werkstof) toedienen. Dit is een vloeistof met zorgvuldig op maat gekozen ingrediënten (hyaluronzuur, vitamine C en E, pepetides, botoxlike). Deze penetreert tegelijk diep in de microkanalen waardoor het huidverjongingseffect versterkt en het herstel versnelt. Hierdoor mag u een langdurig en zichtbaar resultaat verwachten.

M Pen (Pro) van Mesoestetic

Nieuwe gelaatsbehandeling met spectaculaire resultaten op gelaat en lichaam!

  • huidverslapping

  • pigmentvlekken

  • littekens

  • striemen

Droom je van vollere wenkbrauwen? Microblading biedt de oplossing!

De haartjes worden aangebracht met behulp van ultra dunne naaldjes in een manuele pen. Hierdoor zijn de haartjes erg fijn wat voor een natuurlijk effect zorgt. Door middel van de Microblading techniek wordt pigment onder de huid aangebracht in een glijdende en vegende beweging.

Wenst u ook een gelaatsverzorging op maat?

Contacteer mijn schoonheidsinstituut dan nu via het contactformulier. Ik help u graag bij het bekomen van een mooie, soepele huid.