Lumi8 - Intense LED Light facial system

Wat is Lumi8?

Lumi8 is een krachtige, intense LED-licht gelaatspaneel. Het maakt gebruik van de speciale LED-lichttechnologie die de verschijnselen van veroudering minimaliseert. De aanpasbare intensiteit, duur, golflengten, pulsen en de kracht van de cyclus bepalen het succes van de behandeling. De techniek van Lumi8 heet “photo regulation”. LED-licht dringt in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie. Deze vernieuwde celenergie zorgt voor vorming van collageen, verbetering van de bloedsomloop, stimulering van de fibroblasten, verhoging van de stofwisseling, ontgifting en onderdrukking van MMP1 (een enzym dat het collageen in het bot en kraakbeen afbreekt). Hierdoor verkrijgt u resultaten zoals anti-aging, huidverstrakking, huidverjonging en wondheling.

Photo Dynamic Therapy

De verschillende kenmerken van Lumi8 zorgen ervoor dat schoonheidsinstituten eindelijk kunnen genieten van de voordelen van lichtenergie. Terwijl IPL en laserbehandelingen voor een grote hoeveelheid licht zorgen, leveren zij ook warmte af op de huid. Deze warmte kan schade veroorzaken aan de huidcellen en de behandeling pijnlijk maken. De LED-lichttechnologie van Lumi8 levert enkel veilig en puur licht op de huid zonder warmte. Hierdoor kan u op een aangename en veilige manier behandelingen zoals huidverstrakking, huidverjonging en wondheling uitvoeren.

Technologie

Lumi8 is ontworpen met een unieke combinatie van verschillende parameters (590nm; 630nm en 590/630nm). Deze parameters zorgen voor de juiste signalen en voor de gewenste reactie van de huid. Door de voorgeprogrammeerde programma's en de combinatie van verschillende parameters beschikt Lumi8 over verschillende behandelmogelijkheden wat zorgt voor onevenaarbare resultaten. 590 nm: behandelingen met geel licht voor huidverjonging en -verstrakking 630 nm: behandelingen met rood licht voor wondheling 590/630 nm: behandelingen met rood en geel licht voor huidverjonging, huidverstrakking en wondheling

Power Wave Cyle

De Lumi8 technologie omvat een unieke cyclus wat zorgt voor nóg betere resultaten. Door een pulse-cyclus zal de huid constant stimulaties krijgen zodat deze gewoon wordt aan de lichtenergie. Bij andere systemen zonder deze pulse-cyclus verminderen de resultaten na verscheidene behandelingen. De huid wordt gewoon aan de blootstelling van het licht waardoor de huidcellen de verschillende stimulaties weerstaan. Lumi8 overwint dit natuurlijk verschijnsel door middel van geprogrammeerde, willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit bij elke behandeling.