Mesotherapie geeft een sterke boost aan de huid
en gaat de huid gladder en strakker maken.

De behandeling kan op het gelaat, hals, decolleté en handen (zonnevlekken) toegepast worden.

Wat is Mesotherapie?

Bij een 3M Mesotherapie behandeling brengen we een cocktail van krachtige concentraten, o.a. hyaluronzuur in combinatie met vitaminen en anti-oxidanten tot in de diepere huidlagen. Tijdens de behandeling worden de werkstoffen op een natuurlijke en veilige manier zonder naalden ingeluisd met het 3M Mesotherapie toestel.Om alle werkstoffen in de huidcellen te fixeren, sluiten we af met de cryo-techniek (koud = bevriezen).

Mesotherapie, ultrasoonreiniging en cryo behandeling

Mesotherapie in kuurvorm samen met de ultrasoonreiniging en cryo techniek is ideaal om de huid op lange termijn in een optimale conditie te houden en te verfijnen. Bij ultrasoon reiniging gaan we de bovenste huidlaag reinigen en fijn polijsten tegelijk, zodat de actieve werkstoffen van de concentraten tot in de diepere huidlagen geraken en zo de aanmaak van elastine en colageen stimuleren.

Behandelingsduur

De resultaten van een 3 M Mesotherapie behandeling zijn al voelbaar én zichtbaar na 1 behandeling. De behandeling duurt, afhankelijk van de toepassing, gemiddeld een uur. In kuurvorm zijn gemiddeld  4 à 6 behandelingen elke week aan te raden. Hiermee behoudt u langer het prachtige eindresultaat. De concentraten van AnubisMed zijn van de hoogste kwaliteit en worden in combinatie met het 3M Mesotherapie toestel gebruikt voor gelaats- en lichaamsverzorging.

Een 3M Mesotherapie behandeling voor:

  • rimpels rond de ogen en mond

  • frons- en voorhoofdrimpels

  • versteviging van de kaaklijn

  • hals en décolleté

  • pigmentvlekken / zonnevlekken

  • verstrakking van het lichaam

  • striae / zwangerschapsstriemen

Prijs per behandeling:

Mesotherapie
+ Cryo behandeling
= € 70


Ultrasoonreiniging
+ Mesotherapie
+ Cyro behandeling
= € 80